select
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW

Behuizingen - kunststof

Kunststofbehuizing voor elektronica


Bent u op zoek naar een kunststofbehuizing om uw elektronica in te bouwen? U vindt dit bij hod-electronics.nl.


Ons bedrijf heeft al meer dan 40 jaar ervaring en dus ook veel kennis van zaken. Daardoor proberen wij een antwoord te geven op ieder technische vraagstuk. Zo vindt u bij ons altijd de juiste onderdelen/oplossing.


Heeft u een bestelling geplaatst van meer dan €100,-? Dan wordt deze gratis verzonden en ontvangt u deze zo spoedig mogelijk.


Vind bij ons kunststofbehuizing voor uw elektronica


U vindt bij ons de juiste kunststofbehuizing voor uw elektronica. Zo vindt u bij ons kunststof behuizing voor DIN-Rail modules, maar ook met een batterijvak. Vindt u het fijner als de kunststofbehuizing voor uw elektronica doorzichtig is? Ook dat is mogelijk. Zo kunt u in een opslag zien wat de inhoud is.


Wist u dat wij daarnaast andere elektronica aanbieden in onze webshop? U kunt bij ons namelijk ook Antex soldeerbouten bestellen, maar ook M2 boutjes.


Bestel vandaag nog uw behuizing


Heeft u interesse om uw elektronica veilig in te bouwen in een kunststofbehuizing? Bestel deze dan vandaag nog online. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, laat het dan ons gerust weten. Vul het contactformulier in of bel ons via +31 (0) 547 284090.