select
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW

NIEUWE PRODUCTEN

UITVERKOOP

Behuizingen - kunststof

Kunststofbehuizing voor elektronica


Bent u op zoek naar een kunststofbehuizing om uw elektronica in te bouwen? U vindt dit bij hod-electronics.nl. Ons bedrijf heeft al meer dan 40 jaar ervaring en dus ook veel kennis van zaken. Daardoor kunnen wij u uitstekend helpen bij uw project. Zo vindt u bij ons altijd de juiste onderdelen/oplossing. Heeft u een bestelling geplaatst van meer dan € 100,-? Dan wordt deze gratis verzonden en ontvangt u deze zo spoedig mogelijk.


Vind bij ons kunststofbehuizing voor uw elektronica


U vindt bij ons de juiste kunststofbehuizing voor uw elektronica. Zo vindt u bij ons kunststof behuizing voor DIN-Rail modules, maar ook met een batterijvak. Vindt u het fijner als de kunststofbehuizing voor uw elektronica doorzichtig is? Ook dat is mogelijk. Zo kunt u in één opslag zien wat de inhoud is. Wist u dat wij daarnaast andere elektronica producten aanbieden in onze webshop? U kunt bij ons namelijk ook Antex soldeerbouten bestellen, maar ook M2 boutjes.


Bestel vandaag nog uw behuizing


Heeft u interesse om uw elektronica veilig in te bouwen in een kunststofbehuizing? Bestel deze dan vandaag nog online. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, laat het dan ons gerust weten. Vul het contactformulier in of bel ons via +31 (0) 547 284090.