select
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW

NIEUWE PRODUCTEN

UITVERKOOP

Montage- en bevestigingsmateriaal

Boutjes en moertjes


Bent u op zoek naar boutjes en moertjes voor uw klus? hod-electronics.nl voorziet u graag van verschillende bouten en moeren via onze webshop. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij voor ieder technisch vraagstuk wel een passende oplossing. Wij vinden duurzame relaties met de klant erg belangrijk. Daarom denken wij dan ook actief met u mee over de beste oplossing voor uw project.


Boutjes en moertjes in verschillende maten en uitvoeringen


U vindt bij ons een uitgebreid aanbod met bouten en moeren die u eenvoudig online kunt bestellen. Zo kunt u in het overzichtelijke aanbod kijken wat u precies nodig heeft. Met de juiste boutjes en moertjes weet u elk technisch vraagstuk met het gewenste resultaat af te ronden. Zo heeft u onder andere keuze uit boutjes met een kruiskop of sleuf. Ook bieden wij moeren van verschillende materialensoorten zoals nylon, verzinkt metaal of RVS. Bekijk het volledige aanbod met bouten en moeren online en kies voor de afmetingen en uitvoeringen die perfect aansluiten bij uw klus. Hebben we iets niet? Neem dan gerust contact met ons op, misschien kunnen we u toch helpen. Maar ook als u ander gereedschap nodig heeft, kiest u uit verschillende items zoals soldeerbouten, boortjes en tangen.


Bestel eenvoudig via de webshop


Als u geïnteresseerd bent in onze boutjes en moertjes, dan kunt u ze online bestellen. Ook voor behuizingen van metaal of kunststof zit u bij ons goed. Heeft u een vraag over een van onze producten? Stel deze dan gerust aan ons. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 (0) 547 284090. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.